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Ein neuer Clip von Almazan Kitchen. Wie üblich kocht er irgendwo im Wald, mit sehr ursprünglichen reduziertem Gerät. Wie immer auf offenem Feuer. Das Ergebnis, ein Dry Aged Steak, lässt sich wieder mal sehen. Mir läuft hier gerade ganz hart das Wasser im Mund zusammen, es ist kurz vor Mittagszeit. Ich muss los.

Die Sache mit der weißen Schokolade ist nicht so ganz meins, wenn Schoki bei mir eher dunkel, probieren würde ich trotzdem sehr gern.

An outstanding real 21 days aged fillet. “And what so special about that, Mr. Almazan?” – you will ask. The key effect of dry aging is the concentration and saturation of the natural flavor, as well as the tenderization of the meat texture. This dish also includes marvelous, very unusual sauce made with the help of Mother Nature resources – snow sauce with white chocolate and cream! You certainly don’t want to miss this video and recipe! AlmazanKitchen Land of ASMR & Foodporn opens its gates for you!

dry aged steak

Zutaten Dry Aged Steak in Weißer Schokolade

  • 1kg 21 days aged beef fillet
  • bacon
  • 2 tbsp. butter, 1 hand flour, organic snow
  • 1 cup cream, 100g white chocolate
  • green chili, red onion, cherry tomatoes
  • salt & pepper, oil
  • AlmazanKitchen original cookware and utensils (optional)
  • Weitere Rezepte findet Ihr bei Almazan im Blog